9 d’abr. 2011

Zona morta ... famolencs de cervells ...

Fa "tropecientos " anys que escoltem consignes antinuclears de tant en tant. Coincidint normalment amb notícies relacionades, Txernòbil, Fukushima, el debat sobre la prolongació de la vida útil d'algunes centrals espanyoles, alguna acció aïllada d'alguna organització ecologista, etc.


Amb cada notícia, els ciutadans d'infanteria, rebem més i més informació bàsica sobre aquest tema ...

Crec que a aquestes altures de segle XXI ha quedat més que demostrat que no és una energia neta ja que els residus tarden un ou, i l'altre també, en perdre la seva perillositat. Ha quedat més que clar que és una energia potencialment molt perillosa, que és jugar a la ruleta russa amb una pistola amb 9 bales al carregador i un únic espai buit.


No hi ha cap argument a favor d'aquesta energia que no tingui un però en contra de major pes.


Existir, existeixen alternatives, i més quan considerem les milionades que s'inverteixen en aconseguir fer més segura la nuclear i mantenir al dia aquestes pistoles atòmiques... s'invertissin a investigar i potenciar-les.


Tot açò em porta a un inquietant pensament ... com és possible que excepte els partits de tall ecologista pur ningú, i quan dic ningú, és ningú ... el tinguen com un dels seus punts programàtics d'actuació i interès prioritari.


És més ... com és possible que lloguen aquests partits els seus vots perquè governen partits clarament pronuclears?


McFly? McFly? hi ha algú a casa?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada